1440331092853291
Loading...

Projeler

Bu yazıda yapacağımız projeleri açıklayacağım şuan Blog Tarafında çiddi şekilde Ekip olarak Haber Portalları yapıyoruz. Bunlar bir kısmın...

Bu yazıda yapacağımız projeleri açıklayacağım şuan Blog Tarafında çiddi şekilde Ekip olarak Haber Portalları yapıyoruz. Bunlar bir kısmının adları belli oldu ve çalışmalara başladı.

İlk Projemiz Pandoranın Kutusu Oyun ve Teknoloji Haberleri veren bir portal diğer projemiz İnternet Korsanları İnternet ve Teknoloji Habeleri.

Diğer Haber Portalları Projelerimiz Haber, Moda, Gezi ve Eğlence konularında olacaktır. Bu haber portallarındaki arkadaşlarımız güncel olarak bizimle birlikte haber yazacaklardır bir çoğunda ekibimiz ufak şekilde oluştu. Ekibimizi dahada büyütmeyi düşünüyoruz sizde bu projelerin birinde yer almak istiyorsanız bizimle iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz.

Haber Portalları hariç birçok yazılım projesi girişimlerimiz vardır. Ayrıntılı ve güncel bilgileri Alican HELP-ME! kişisel Blog'um veya yakında yenileyeceğim Alican HAZIR sitesinden öğrenebilirsiniz.
Yer: Türkiye
Projeler 4443614905888622003
Ana Sayfa item