1440331092853291
Loading...

Web Tasarım

Web Tasarım ve SEO (arama motoru optimizasyon) işlemleri tarafımca hazırlanır. Yapılan tüm Dinamik ve Statik Siteler  arama motorları...


Web Tasarım ve SEO (arama motoru optimizasyon) işlemleri tarafımca hazırlanır. Yapılan tüm Dinamik ve Statik Siteler arama motorlarına uygun bir şekilde iç seo optimizasyonu yapılarak kullanıcıya teslim edilir. Sitelerde HTML5 formatında W3 standartlarına uygun tüm cihazlara uyumlu bir şekilde hazılanır, Akıllı Telefonlar veya Tablet gibi, ayrıca Standart Sosyal Ağ bağlantıları aktif edilir, (FacebookTwitterGoogle+)
  • Dinamik ve Statik Siteler Türk Ticaret Kanunu Yeni Web Sitesi Tasarısına Uygun olarak yapılır.
  • Statik Siteler Türk Ticaret Kanunu Yeni Web Sitesi Tasarısına Uygun Güncellenir.
  • Bireysel ve Krumsal  kişiye ve kruma özel panel ile E-Ticaret siteleri yapılır.
  • OpenCart ve ProTicaret kurulum ve sanal pos entegrasyonları SEO'ya uygun bir şekilde yapılır.
  • WordPress, Drupal, Joomla kurulum, özel tema kurulum ve entegrasyonları SEO'ya uygun şekilde ayarlanır.

Statik Standart  Statik Maksimum   Dinamik
Alan Adı 1 Adet 1 Yıllık 1 Adet 1 Yıllık 1 Adet 1 Yıllık
Alt Alan Adı 3 Adet 2 Adet
Hosting 5 GB Kota Sınırsız Sınırsız
Mail Hesabı 5 Adet 15 Adet 10 Adet
Sayfa Tasarımı 5 Adet 25 Adet 5 Adet
İletişim Paneli
Google Map
İç SEO
Dış SEO Standart Dış SEO
Sosyal Ağ Standart Seviye Orta Seviye
Organik Hit 1.000K 10.000K
Fiyat * 750 TL 1000 TL 1500 TL

Açıklamalar


Standart Dış SEO' da sınırlı sayıda backlink çalışması yapılır, 2 ay boyunca 10.000'e yakın Tekil Ziyaretçi siteye gönderilir.
Sosyal Ağ Standart Seviye; Facebook, Google+ ve Twitter gibi sosyal ağ sayfalarında maksimum 25 beğeni ve 25 takipci yapılarak teslim edilir.
Sosyal Ağ Orta Seviye; Facebook, Google+ ve Twitter gibi sosyal ağ sayfalarında maksimum 100 beğeni ve 100 takipci yapılarak teslim edilir.
Dinamik Siteler WordPress, Joomla ve Drupal Panellidir. Ayrıca Kişiye veya Kurumlara Özel Dinamik Türkçe veya İngilizce Panelli Web Siteleride yapılmaktadır bunun için fiyat sorunuz.
OpenCart, ProTicaret veya Kurumlara Özel E-Ticaret Sitelerinde isteklere göre fiyat analizi yapıldıktan sonra fiyatlandırma yapılır.
Sitelerdeki Dil Seçenekleri Ekstraya tabi dir. Dil seçenekeri arttıkça tasarım ve dil seçeneği sayısına göre fiyatlandırma değişir.

Fiyatlar da KDV dahil değildir.

Alican HELP-ME! Sayfasından Alıntıdır. Güncel Web Tasarım Fiyatlarını Alican HELP-ME! ve LostAJANS 'tan takip edebilirsiniz. Tüm sitelerde iletişim bilgileri bulunmaktadır. Web ve Mobil ve Masaüstü Yazılım Projelerinde Projenin durumu analiz edildikten sonra özelliklerine göre fiyatlandırma yapılmaktadır.
Yer: Türkiye
Web Tasarım 8709047352168658402
Ana Sayfa item